blanco bordje en ideeën

Prijslijst

Prijzen en pakketten Nanda's Styling

Kleuradvies

Met een kleuradvies en materialenadvies bij je thuis help ik je op weg naar een eenheid in je interieur. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervol thuis.
Je kan kiezen voor een direct advies kleuradvies waarbij we met kleurstalen en voorbeelden direct knopen gaan doorhakken of voor een uitgebreider advies wat ik ook nog voor je uitwerk in moodboards.

Kleuradvies slaapkamer of kinderkamerstyling € 225,-

Direct advies kleuradvies woon- & eetkamer € 295,-

Kleuradvies woon- & eetkamer inlc. moodboards € 395,-

Interieuradvies

Advies nodig van een interieurstylist voor je interieur? Als interieurstylist in het hart van noord Nederland help ik graag met je woonproblemen. Komen jullie smaken niet samen, ga je verbouwen, verhuizen of juist je huis verkopen? En weet je niet waar te beginnen, wil je wel eens iets anders of weten jullie niet de juiste sfeer te creëren? Dan help ik je graag met een persoonlijk interieuradvies aan huis om je droominterieur te kunnen realiseren.

Kleur en indelingsadvies slaapkamer € 495,-  

Kleur en indelingsadvies woon- & eetkamer vanaf € 795,-

Kinderkamer styling

Klaar voor een nieuwe start? Als moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk een fijne slaapkamer voor je kindje is. Met oog voor jouw wensen, hergebruik van spullen en budget ontwerp ik graag een sfeervolle baby- of kinderkamer voor je. Een prettige slaapkamer met een verrassende twist en praktische indeling!

Kleuradvies babykamer of kinderkamer € 225,-

Kleuradvies en indelingsadvies babykamer of kinderkamer € 325,-

Verkoopstyling advies

De eerste indruk is cruciaal wanneer je je huis te koop aanbiedt. Vastgoedstyling is een kleine investering om de beste prijs voor je woning te krijgen en is makkelijk terugverdiend. Ik zorg ervoor dat de woning optimaal in beeld komt op foto’s die voor Funda en de makelaar gemaakt worden.

Ik kom voor een gesprek van ongeveer 1,5 uur bij jou thuis, bekijk de woning objectief en geef direct advies. Samen gaan we kritisch door de woning heen en ik adviseer je op verschillende vlakken, zoals indeling van ruimtes, kleurgebruik, hoeveelheid spullen en accessoires. We leggen hiermee het accent op de mooiste details en zo kan je jouw woning helemaal verkoopklaar maken. Alle tips en aandachtspunten stuur ik je ook nog digitaal en je kan aan de slag! Heb je de hulp van een schilder of klusjesman nodig? In mijn netwerk zoek ik graag een vakman die bij je klus past. 

€ 195,- 

Zakelijke styling

Een sfeervolle aankleding of verrassende presentatie van producten verleid mensen tot kopen. De eerste indruk is cruciaal om ervoor te zorgen dat klanten binnen stappen in je bedrijf. Door mijn jaren lange ervaring als manager van een kunstwinkel met brasserie en verkoopmedewerker in diverse branches kan ik helpen bij het stijlen van je bedrijfsruimte zoals winkel, verkoopruimte, etalages, restaurant of beursstand. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek ik graag de opdracht, wensen en budget. Vervolgens ontvang je een offerte op maat en maken we een planning. Dit kan bijvoorbeeld een dag zijn waarin ik de showroom, winkel of evenement een boost geef of ik werk een compleet interieuradvies uit om het bedrijf een make-over te geven. Heb je vragen of wil je gebruik maken van mijn diensten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Prijs op aanvraag

Personal Shoppen

Wil je persoonlijke begeleiding tijdens het uitzoeken van de juiste meubelen, vloer, raambekleding en accessoires? Dan kan je gebruik maken van personal shopping met Nanda. Wanneer je interieuradvies klaar is bereid ik een shoppinglist voor en bezoeken we samen woonwinkels en showrooms om je interieuradvies vorm te geven.
Bij afname van een kleuradvies of interieuradvies ga ik in sommige gevallen zelfs gratis mee shoppen naar één van mijn samenwerkingspartners.

Voor 2,5 uur personal shoppen €195,-
Extra uren €60,- per uur

Interieuradvies voor extra ruimtes of complete woning

Prijs op aanvraag

Begeleiding van je project

Vindt je het fijn wanneer ik het klusproject verder blijf begeleiden of met jullie mee kijk, dat kan! Doormiddel van tussentijds interieuradvies, personal shopppen of ander werk uitbesteden. Of ga mee winkelen om de keuzes te begeleiden. Afhankelijk van de wensen zal ik hiervoor een prijsopgave doen.

Prijs op aanvraag

Aanvullende diensten

Een schilder, klusjesman, vloerenspecialist of een uitgebreid verlichtingsplan nodig? Ik werk samen met vele vakmensen in de omgeving en zoek de specialist die bij je klus past.

Reiskostenvergoeding

>35km vanaf mijn woonplaats Norg breng ik € 0,21 per km aan reiskosten in rekening.

Scroll naar boven