interieuradvies slaapkamer moadboard kleuradvies en sfeer slaapkamer

Slaapkamer Hartverwarmend Basic

Kleuradvies, meubelplan & personal shoppen

De vraag was een kleuradvies voor de slaapkamer, daarnaast twijfels wegnemen en helpen knopen door te hakken. Vanwege toenemende rugklachten was het tijd voor een nieuw bed. En aangezien er niets meer aan de slaapkamer gedaan was sinds ze in het huis waren komen wonen in 2006, was het tijd voor een complete metamorfose van de slaapkamer. Wensen van de klant waren qua sfeer basic en minimalistisch. De wanden worden opnieuw wit geschilderd en verder moest bijna alles vervangen worden. Verduisterende gordijnen, voldoende ruimte om kleding op te hangen/leggen maar geen kasten want ze hebben aparte inloopkast. Samen hebben we ervoor gekozen om als basis diverse grijstinten te gaan gebruiken en daar heb ik een warme rood/oranje tint aan toegevoegd als accentkleur. Mijn inspiratie hiervoor haalde ik uit een foto die ik een aantal jaren geleden op Java in Indonesië maakte. Nooit gedacht dat ik jaren later een kleuradvies mocht maken voor een stel met roots in Indonesië. Deze foto past perfect bij mijn plannen voor deze slaapkamer. Later bleek ook nog dat ik de foto zelfs gemaakt heb in de regio waar Hannie haar roots liggen. Toeval bestaat niet toch? We hebben er bewust voor gekozen om de accentkleur alleen toe te passen in accessoires. Na het kleuradvies en materialenadvies heb ik alsnog een meubelplan uitgewerkt. We zijn met een zorgvuldig samengestelde shoppinglist samen gaan winkelen. Alles uitgezocht en besteld; vloerbedekking, nieuwe plinten, overgordijnen, verlichting, het bed, gepersonaliseerde matrassen, nachtkastjes, bedlinnen en een schilderij. Alles perfect op elkaar afgestemd voor een prachtige basic maar hartverwarmende slaapkamer!
Echt een bijzondere aanrader!! Wij wilden onze slaapkamer vernieuwen. Nieuw bed, nieuw kleurtje e.d. We hebben Nanda’s Styling op internet gevonden en gevraagd of zij kon adviseren. Mijn vrouw en ik zijn werkelijk razend enthousiast over Nanda. Ze ging mee naar de winkels en had echt alle tijd. Vooral mijn vrouw heeft vaak veel twijfels bij een grotere aankoop. Maar Nanda had bijzonder veel oog voor kleur en detail en was zeer doortastend in het maken van keuzes. Door haar manier van werken nam ze alle twijfels bij ons weg. Wij hebben nu onze droomslaapkamer!
Ad & Hannie

Afspraak maken?

Heb je interesse in interieurstyling voor jouw woning? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar boven