nanda vissers ellens ii

Over Nanda

Met passie voor kleur en interieur

Ik ben Nanda Vissers, gepassioneerd interieurstylist en kinderkamerstylist. Ik stel mij graag aan je voor. Mijn passie voor styling, ontwerpen en interieur is al jong begonnen. Als kind maakte ik al plattegronden op schaal van mijn droomhuis en op vakantie ontwierp ik het ideale vakantiepark.

Kleurgebruik, combineren van kleuren en dit in balans brengen, hier ben ik altijd al mee bezig geweest. In eerste instantie ben ik begonnen in de mode, vanuit daar heb ik me steeds meer toegelegd tot het ontwerpen en maken van kleding en accessoires. In 2010 startte ik samen met mijn ouders de winkel Roesd waar ik nauw betrokken was bij de nieuwbouw en aankleding van het interieur. Hier ben ik met veel plezier manager van de kunstwinkel, een prachtige inspirerende omgeving om te werken en te mogen adviseren. Langzamerhand is mijn interesse steeds meer uitgegaan naar het stijlen van het complete interieur en in 2019 heb ik dan ook de studie tot interieurstylist succesvol afgerond. En nu geef ik vol passie interieuradvies aan huis met Nanda’s Styling. 

Voor mij moet een woning sfeervol, verrassend en een eenheid zijn maar bovenal heel functioneel. Daarin let ik altijd op een praktische indeling, voldoende bergruimte, rust door kleurgebruik en met oog voor persoonlijke spullen, duurzaamheid en het budget creëer ik voor jou een eigen sfeer. Door mijn creativiteit, precisie, beeldend vermogen, ruimtelijk inzicht en enorme passie voor interieur ga ik van je huis weer een fijn thuis maken!  

In 2022 heb ik het bedrijf uitgebreid met Nanda’s Kids een webshop voor bijzondere kinderkamermeubeltjes, accessoires, leuke cadeautjes en door mij ontworpen behang voor een unieke kinderkamer. De collectie stel ik zelf samen met oog voor de natuur en duurzaamheid.

Naast al deze leuke en inspirerende bezigheden ben ik bovenal trotse moeder van onze twee prachtige dochters en getrouwd met de liefste man van de wereld! We hebben een druk maar heerlijk leven!

Mark Nanda Vissers
Nanda s Kids II Nanda Vissers Ellens
Nanda Vissers
Scroll naar boven