kleuradvies kinderkamer

Kleuradvies kinderkamer

Sfeervolle kinderkamerstyling!

Met een compleet kleur- en materialenadvies voor de babykamer of kinderkamer help ik je op weg naar een eenheid in de slaapkamer. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Als moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor kinderen is. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat ze zich er heel prettig voelen!

Ik kom voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de slaapkamer(s) en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. We bekijken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de slaapkamer(s) en de wensen, dit vertaal ik in een compleet kleuradvies op maat. Je ontvangt van mij digitaal een uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies en moodboard voor stijl en sfeer, klaar om mee aan de slag te gaan en inkopen te gaan doen!

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan een interieuradvies of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Of ga mee met winkelen om de juiste keuzes te begeleiden.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Toelichting van het kleur- en materialenadvies

Kosten

kinderkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in een kleur- en materialen advies voor de babykamer of kinderkamer? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top