indelingsplan eerste verdieping

Kleur en indelingsadvies kinderkamer

In balans door sfeer en functionaliteit

Met een kleur en indelingsadvies voor de babykamer of kinderkamer zorg ik voor een verrassend, sfeervol en functionele indeling van de slaapkamer voor nu en de toekomst. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Met een optimale indeling, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik de droom kamer voor jouw kindje.

Als moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor jou en je kindje is. Functionaliteit en voldoende opbergruimte is een must en voor een goede nachtrust van je kindje is het belangrijk dat ze zich er heel prettig voelen!

Ik kom voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de slaapkamer(s) of bouwtekeningen en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. Maar ook de knelpunten en leefgewoontes om tot een functionele indeling te komen. We bekijken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de slaapkamer(s) en de wensen, ik maak vervolgens een kleur en indelingsadvies op maat waarmee ik de nieuwe kinderkamer visueel maak. Je ontvangt van mij een plattegrond op schaal met de indeling, uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies, moodboard voor stijl en sfeer en een uitgebreide toelichting. Hiermee kun je direct aan de slag en inkopen gaan doen!

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan advies of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Of ga mee met winkelen om de keuzes te begeleiden.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Plattegrond op schaal met indeling
  • Uitgebreide toelichting van het kleur en indelingsadvies

Kosten

kinderkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in een kleur en indelingsadvies voor de babykamer of kinderkamer? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top