kinderkamer

Compleet interieurplan Kinderkamer

Klaar voor een nieuwe start!

Met een compleet interieurplan voor de babykamer of kinderkamer krijg je het complete pakket en nu met 3 uur gratis personal shoppen. Ik ontwerp een verrassend, sfeervol en functionele slaapkamer voor nu en de toekomst. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Met een optimale indeling door de juiste meubels en verlichting toe te passen, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik de droomkamer voor jouw kindje.

Als moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor jou en je kindje is. Functionaliteit en voldoende opbergruimte is een must en voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je kind zich er heel prettig voelt!

Ik kom voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de ruimte(s) of bouwtekeningen en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. Maar ook de knelpunten en leefgewoontes om tot een functionele indeling te komen. We bekijken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de woning en de wensen, ik maak vervolgens een interieuradvies op maat waarmee ik je nieuwe interieur visueel maak. Je ontvangt van mij een plattegrond op schaal met meubels en de indeling, uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies, moodboard voor stijl en sfeer, meubelplan met shoppinglist en een uitgebreide toelichting van het complete plan. Wanneer je voor het complete interieurplan kiest ga ik ook nog eens 3 uur mee als personal shopper! Is het voor de babykamer dan neem ik ook een up to date uitzetlijst mee, zodat we ook gelijk deze baby spulletjes zouden kunnen scoren.

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan advies over andere ruimtes of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Kan nogmaals mee gaan met winkelen om alle keuzes te begeleiden of zodra de meubels staan alles tot in de puntjes komen stijlen.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Meubelplan met shoppinglist
  • Plattegrond op schaal met meubels en indeling
  • Uitgebreide toelichting van het complete interieurplan
  • Nu 3 uur GRATIS personal shoppen

Kosten

kinderkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in compleet interieurplan voor de babykamer of kinderkamer? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top