Verkoopstyling keuken zwart wti vierkant

Verkoopstyling advies

Objectieve kijk en gelijk advies

De eerste indruk is cruciaal wanneer je je huis te koop aanbiedt. Vastgoedstyling is een kleine investering om de beste prijs voor je woning te krijgen en is makkelijk terugverdiend. Ik zorg ervoor dat de woning optimaal in beeld komt op foto’s die voor Funda en de makelaar gemaakt worden.

Ik kom voor een gesprek van ongeveer 1,5 uur bij jou thuis, bekijk de woning objectief en geef direct advies. Samen gaan we kritisch door de woning heen en ik adviseer je op verschillende vlakken, zoals indeling van ruimtes, kleurgebruik, hoeveelheid spullen en accessoires. We leggen hiermee het accent op de mooiste details en zo kan je jouw woning helemaal verkoopklaar maken.

Alle tips en aandachtspunten stuur ik je ook nog digitaal en je kan aan de slag! Heb je de hulp van een schilder of klusjesman nodig? In mijn netwerk zoek ik graag een vakman die bij je klus past. 

Wat krijg je?

  • Gesprek van 1,5 uur bij jou thuis
  • Direct advies over indeling, kleurgebruik en hoeveelheid accessoires
  • Digitaal naslagwerk 

Kosten

verkoopadvies

Afspraak maken?

Heb je interesse in verkoopstyling advies voor jouw woning? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar boven