moadboard kleuradvies en materialenadvies nieuwbouwwoning

Kleuradvies

De basis moet goed zijn!

Met een compleet kleur- en materialenadvies bij je thuis help ik je op weg naar een eenheid in je interieur. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervol thuis. Ik kom altijd voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de ruimte(s) en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. We bespreken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de woning en de wensen, dit vertaal ik in een compleet kleuradvies op maat. Je ontvangt van mij digitaal een uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies en moodboard voor stijl en sfeer, klaar om mee aan de slag te gaan en inkopen te gaan doen!

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan advies over de indeling of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Ook kan ik dit advies uitwerken tot een compleet interieurplan of ga mee met winkelen als personal shopper om de juiste keuzes te begeleiden.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Toelichting van het kleur- en materialenadvies

Kosten

slaapkamer
woonkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in kleur- en materialen advies voor jouw woning? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top