interieuradvies nanda's styling kleuradvies en indelingsadvies

Kleur en indelingsadvies

In balans door sfeer en functionaliteit

Met een kleur en indelingsadvies zorg ik voor een verrassend, sfeervol, functioneel en persoonlijk interieur. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervol thuis. Met een optimale indeling en advies voor de juiste meubels, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik jouw droominterieur. Ik kom voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de ruimte(s) of bouwtekeningen en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. Maar ook de knelpunten en leefgewoontes om tot een functionele indeling te komen. We bekijken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de woning en de wensen, ik maak vervolgens een interieuradvies op maat waarmee ik je nieuwe interieur visueel maak. Je ontvangt van mij een plattegrond op schaal met meubels en de indeling, uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies, moodboard voor stijl en sfeer en een uitgebreide toelichting. Hiermee kun je direct aan de slag en inkopen gaan doen!

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan advies of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Of ga mee met winkelen als personal shopper om de keuzes te begeleiden.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Plattegrond op schaal met indeling
  • Uitgebreide toelichting van het kleur en indelingsadvies

Kosten

slaapkamer
woonkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in een kleur en indelingsadvies voor jouw woning? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top