interieuradvies drenthe

Compleet interieurplan

Verrassend en persoonlijk interieuradvies

Met een compleet interieurplan bied ik een uitgebreid interieuradvies van moodboard en meubelplan tot plattegronden met meubels en verlichtingsplan. En nu ook nog eens met 3 uur gratis personal shoppen! Ik ontwerp een verrassend, sfeervol, functioneel en persoonlijk interieur. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervol thuis. Met een optimale indeling door de juiste meubels en verlichting toe te passen, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik jouw droominterieur. 

Ik kom voor een persoonlijk gesprek bij je thuis. Daar bekijken we gelijk de ruimte(s) of bouwtekeningen en bespreken de wensen zoals stijl en sfeer. Maar ook de knelpunten en leefgewoontes om tot een functionele indeling te komen. We bekijken kleuren en materialen voor de vloer, muren, raambekleding en meubels aan de hand van kleurstalen. 

Na dit gesprek heb ik een goede indruk van de woning en de wensen, ik maak vervolgens een interieurplan op maat waarmee ik je nieuwe interieur visueel maak. Je ontvangt van mij een plattegrond op schaal met meubels en de indeling, uitgewerkt kleuradvies (met kleurnummers), materialenadvies, moodboard voor stijl en sfeer, meubelplan met shoppinglist, verlichtingsplan met plattegrond en een uitgebreide toelichting van het plan. Wanneer je nu voor het complete interieurplan kiest ga ik ook nog eens 3 uur gratis mee als personal shopper!

Mocht je vervolgens nog behoefte hebben aan advies over andere ruimtes of verdere begeleiding dan help ik graag. Ik werk samen met vele vakmensen uit de omgeving en zoek de specialist die bij jouw klus past. Kan nogmaals mee gaan met winkelen om alle keuzes te begeleiden of zodra de meubels staan alles tot in de puntjes komen stijlen.

Wat krijg je?

  • Gesprek aan huis
  • Moodboard voor stijl en sfeer
  • Kleuradvies met kleurnummers
  • Materialenadvies
  • Plattegrond op schaal met meubels en indeling
  • Meubelplan met shoppinglist
  • Verlichtingsplan met plattegrond
  • Uitgebreide toelichting van het complete interieurplan
  • Nu 3 uur GRATIS personal shoppen

Kosten

slaapkamer
woonkamer

Afspraak maken?

Heb je interesse in compleet interieurplan voor jouw woning? Neem contact met mij op zodat we jouw wensen en de details kunnen bespreken!

Scroll naar top